söndag 30 augusti 2009

Det är sjukt, att faktiskt få se att någon annan bryr sig så mycket om en. Verkligen sträcker ut sig för att visa hur jävla mycket dom älskar en.
Jag är inte van, men fan vad jag blev glad.
Du är en av dom som kommit in i mitt liv och verkligen skapat dig en plats i mitt hjärta, du är så jävla underbar! Snart ska vi ses!!!
Du kommer alltid vara min pök ann-sofie, aldrig ska jag släppa dig ! <3

1 kommentar:

  1. du måste börja inse hur älskad du är av alla! för det är du verkligen. det finns inte många som är som dig, som är lika omtänksam som dig. som är lika underbar som dig. du är en sådan person som alla måste ha i sitt liv. du gör mitt liv lättare att klara av, jag behöver bara kolla på alla bilder jag har av dig för att kunna komma ihåg alla minnen jag har med dig. och den här bilden där du ler...jag blir alldeles tårögd. för när du är glad så är jag glad, ditt léende är bland det bästa man kan få se. och du är värd all lycka i världen!
    och jag vill bara säga att jag skäms. jag skäms så mycket för att jag inte utnyttjade tiden jag kunde ha tillsammans med dig medan du bodde här hemma. och nu måste jag vänta två(!!)jävla år för att du ska flytta hem igen. men trots att vi inte ses så ofta som jag skulle vilja, så ska du veta att jag alltid finns här för dig och jag älskar dig så otroligt mycket! / din pök<3

    SvaraRadera